REPA Conveyor Equipment b.v.Webdesign en CMS door Orangeline b.v.


REPA Conveyor Equipment
Fluorietweg 28, 1812 RR Alkmaar
E-mail:
Tel. +31 (0)251-700252
Fax +31 (0)251-311046
REPA Conveyor Equipment Nieuws.

Nieuws januari 2021
Alle Repa Group bedrijven op één nieuwe locatie in Alkmaar!

Na de verbouwing van Repa in 2014 breidt Repa in 2021 verder uit op een nieuwe locatie.

Vanwege een explosieve groei is de afgelopen jaren en het uitzicht op een uitstekende toekomst gaat Repa weer een stap verder. Het totale bedrijfsoppervlak van Repa komt hiermee op meer dan 10.000m2
Nieuws juli 2015.
De instelbare CE-TRACK-ADJ

Het instelbare sturende trogframe met absoluut de beste stuureigenschappen.


Repa Conveyor Equipment presenteert de instelbare  CE-TRACK. De CE-TRACK-ADJ is een instelbaar sturend, 3-delig trogstel met een aantal unieke eigenschappen.

  • Standaard toepasbaar bij 2 draairichtingen.
  • De rollen zijn standaard v.z.v. van een warm gevulkaniseerde rubber bekleding voor een optimale grip met de band. De rubber bekleding zorgt tevens voor een minimale aankleving van vuil.
  • Door gebruik te maken van conische zij rollen reageert het frame direct bij een verplaatsing van de band.
  • De troghoek is instelbaar van 5° t/m 45° in stappen van 5°
  • De lengte van  de onder balk is instelbaar
  • De hoogte van het trog stel is instelbaar 
Nieuws oktober 2013.
De CE-TRACK

Het sturend trogframe met absoluut de beste stuureigenschappen.


Met trots presenteert Repa Conveyor Equipment de CE-TRACK. De CE-TRACK is een sturend, 3-delig trogstel met een aantal unieke eigenschappen.

  • Standaard toepasbaar bij 2 draairichtingen.
  • De rollen zijn standaard v.z.v. van een warm gevulkaniseerde rubber bekleding voor een optimale grip met de band. De rubber bekleding zorgt tevens voor een minimale aankleving van vuil.
  • Door gebruik te maken van conische zijrollen reageert het frame direct bij een verplaatsing van de band.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met Repa Conveyor Equipment. Voor al uw verdere vragen kunt terecht bij onze specialisten.


Nieuws augustus 2013
NIEUWS !! De RE-TRACK stuurrol van Repa Conveyor Equipment

Nieuw in het assortiment van Repa Conveyor Equipment is de RE-TRACK band stuurrol. De RE-TRACK band stuurrol kan probleemloos worden toegepast in transportband installaties met 2 draairichtingen. De maximaal verkrijgbare bandbreedte is 2.400mm.

De as van deze RE-TRACK is vervaardigd vanuit één stuk rondstaf materiaal. Om deze as kan de buis kantelen evenwijdig aan de aan te sturen band. Hierdoor wordt een band die teveel naar buiten loopt weer naar het midden gestuurd.

Voor een optimale grip van de band op de stuurrol wordt de mantel standaard voorzien van een warm gevulkaniseerde bekleding met ruitprofiel.

De RE-TRACK is uitgevoerd met zware groefkogellagers. Door zijn unieke ontwerp is de RE-TRACK volledig afgedicht en onderhoudsvrij. Standaard wordt de RE-TRACK geleverd inclusief thermisch verzinkte montage beugels.

De RE-TRACK is voor de standaard bandbreedtes verkrijgbaar in onderstaande standaard afmetingen. Het is eveneens mogelijk om de RE-TRACK te leveren met klantspecifieke maatvoering.

Nieuws juni 2013
Repa verlegt zijn grenzen


Na de verbouwing van Repa in 2012 breidt Repa in 2014 verder uit.

Dankzij de goede resultaten van de afgelopen jaren, en het uitzicht op een uitstekende toekomst gaat Repa weer een stap verder. Nadat in 2012 een uitbreiding van 600m2 is gerealiseerd gaat Repa ook het aangrenzende pand betrekken. Dit aangrenzende pand was reeds eerder door Repa aangekocht met het oog op de toekomst. Hiermee breidt Repa verder uit met nog eens 600m2 aan productieruimte, een showroom van 100m2 en een modern, 2 verdiepingen tellend kantoorpand. Het totale bedrijfsoppervlak van Repa komt hiermee op meer dan 4.100m2

Repa Transportbanden en Repa Conveyor Equipment zijn verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. Hiermee is Repa klaar voor de toekomst.

Nieuws juni 2012
Explosieve groei Repa tijdens recessie.

De groei van Repa gaat maar door. Nadat de bedrijfsruimte van Repa in 2008 reeds was toegenomen naar 2300m2 zijn we nu alweer uit ons jasje gegroeid. Daarom is begin juni 2012 de eerste paal de grond in gegaan van ons nieuwe magazijn. Dit nieuwe magazijn is de koppeling tussen het bestaande pand van Repa en de nieuw aangekochte bedrijfsruimte. Onze bedrijfsruimte groeit hiermee naar ruim 4100m2.
 
 
 
 
 
 
 
Repa Conveyor Equipment is Europees voorraadhouder voor een zeer grote fabriek in China van kwalitatief zeer hoogwaardige transportrollen, trommels en frames/constructies. Wekelijks komen er een paar containers bij ons binnen vol met kisten. Onderstaande foto's laten zien dat de huidige bedrijfsruimte hiervoor niet meer toereikend is.
 
De bouwactiviteiten zijn inmiddels in volle gang. Naar verwachting is de uitbreiding in augustus 2012 gereed.